Urmatoarele persoane doresc sa discute cu dvs. pe chat:

Istoria Swing-ului

 

Fenomenul a aparut in cadrul comunitatilor militare americane la sfarsitul anilor '40 si inceputul anilor '50, la finele razboiului din Corea practica fiind deja foarte raspandita. Acestea au fost si bazele crearii primelor grupuri organizate prin intermediul carora swinger-ii se puteau intalni in siguranta, dar mai ales cu garantia ca isi vor gasi parteneri.

O prima astfel de organizatie SEXUAL FREEDOM LEAGUE, a luat fiinta in 1960 in BERKLEY-CALIFORNIA, in ultraliberalul SAN FRANCISCO BAY AREA, urmata de zeci de astfel de grupuri pe teritoriul Statelor Unite. Anii '70 au apartinut insa Marii Britanii, unde intregi comunitati Mici-Burgheze din suburbiile marilor orase ascundeau acest secret.

Astazi, capitalismul profita din plin de cererea in crestere de pe ceea ce a ajuns sa fie numita piata de servicii sexuale. "Vorbim aici despre un stil de viata, mai mult decat despre o practica sexuala", a declarat Robert McGinley, presedintele septuagenar a Lifestyles Organizations, in cadrul conventiei anuale de Swinging de anul acesta din Las Vegas.

In realitate, swing-ul exista de pe vremea romanilor sub denumirea de Orgiile Romane. De-alungul timpului a luat diferite denumiri si infatisari, in anii 60 se numea wife-swapping - schimb de nevasta si era mai mult controlat de catre barbatul care opta pentru a negocia schimbul nevestei cu nevasta celuilalt. In ziua de astazi swing-ul a devenit o activitate cu oportunitati egale in care atat barbatul cat si femeia sunt pro-activi in gasirea de parteneri, fiecare bucurandu-se in mod egal de activitatea aleasa. Conform descrierilor wife-swapping-ul a fost initiat de militarii din primul razboi mondial. Soldatii organizau petreceri de bun ramas in care fiecare se angaja ca va avea grija de nevasta celuilalt satisfacand orice nevoi (incluzand si cele sexuale).

Apoi au urmat asa numitele petreceri la cheie, in care perechile sosite la petrecere isi depuneau cheia de la locuinta intr-o urna. La sfarsitul petrecerii fiecare femeie isi alegea o cheie si pleca cu proprietarul de gen masculin al acesteia.

Cluburile de swing si-au facut aparitia in urma petrecerilor swing. Primele cluburi au aparut in California, Chicago si NewYork. Deja in 1972 existau peste 18 astfel de cluburi in California de Sud.

anunturi cupluri swing,cluburi,swing,swinger,swingers,bisexuale,lesbiene,petreceri swing,sex in grup,cupluri,care cauta cupluri,swingers,transexuali,sex amatori